Jukebox huren | Bruiloft - Borrel - Feest - Verjaardag - Bedrijfsfeest | Wurlitzer | NSM


Verrassing

Een jukebox is een muzikale aanwinst voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld op een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, picknick, straatfeest of verjaardag. Maar denk ook eens aan een wachtruimte of bij u in de winkel. De verrassing is compleet. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mooie techniek

Het plaatje wordt mechanisch opgepakt en zodra de naald van de pick-up de single raakt knalt de muziek levendig uit de speakers.Wurlizer Lyric | Jack Jukebox huren

Hoeveel muziek

Afhankelijk van het model zitten er in een jukebox 50 tot 80 singles. Dit komt overeen met 5 tot 7 uur muziek. Meer dan voldoende voor een avond lang verschillende nummers. Bekijk het assortiment in de muzieklijst.

Geen munten

De jukeboxen van Jack zijn zo ingesteld dat er ongelimiteerd selecties gemaakt kunnen worden zonder telkens munten in de machine te gooien. En de jukeboxen hebben een geheugen ze onthouden meerdere selecties.NSM Prestige | Jack Jukebox huren

Type jukeboxen

NSM Prestige es 160

De NSM stamt uit de jaren 80. Het is een 160 selectie. Dat houdt in dat er 160 nummers (80 singles) kunnen worden geselecteerd. Je kan bij deze machine mooi zien hoe de single wordt opgepakt en verticaal wordt afgespeeld.
Zie de foto's en de foto pagina.


Wurlitzer Lyric

De Rolls Royce onder de jukeboxen is natuurlijk de Wurlitzer. Dit is een model uit begin jaren 70 en is met zijn uiterlijk een waar licht-schouwspel. Het is een compact en strak vormgegeven model. Met dit apparaat kunnen 50 singles worden afgespeeld.
Zie de foto's
en de foto pagina.


Links

Hieronder staan een aantal links vermeld naar handige Jukebox websites:
-Jukebox startpagina: Jukebox uw pagina
-Stamann voor onderdelen en toebehoren: Stamann
.